24.3.08

Πότε μπρος και πότε πίσω

Φαίνεται πως όλη η αγωνία και η προσπάθεια να κερδίσει βάρος το μωρό έχει αποδώσει. Την Πέμπτη ζύγιζε 2760 γραμμάρια και έχω σαφώς χαλαρώσει. Αποφεύγω να το ζυγίζω κάθε ημέρα γιατί απλά αγχώνομαι τρομερά όταν μία ημέρα πάρει λιγότερο βάρος. Συνεχίζω να του δίνω τις βιταμίνες και το σίδηρό του και θα το πάω για εξετάσεις αίματος κάποια στιγμή αυτή την εβδομάδα.

Αυτό που θα άλλαζα εάν μπορούσα είναι οι ώρες που πρέπει να το ταΐζω. Εξακολουθεί να τρώει κάθε τρεις ώρες εάν και τις τελευταίες ημέρες τρώει μεταξύ 90 και 130 γραμμάρια κάθε φορά. Περίμενα λοιπόν πως θα αραιώσουν έστω και λίγο τα ταΐσματα αλλά μου βγήκε φαγανό – ευτυχώς – οπότε οι ολονυκτίες απλώς συνεχίζονται.

Εν τω μεταξύ με το που έφυγε η μητέρα μου η μικρή άρχισε πάλι να κολλά τρελά με τον πατέρα της. Αν και με διευκολύνει σε κάποιο βαθμό έχει και τρομερά αρνητικά αποτελέσματα κυρίως στο θέμα του ύπνου. Η αδυναμία στον μπαμπά σημαίνει ότι δεν θέλει να πάει για ύπνο όσο αυτός είναι ξύπνιος, ξανάρχισε να κοιμάται δίπλα του στο σαλόνι και επιπλέον όταν ξυπνά το βράδυ έρχεται – και αυτή!- στο κρεβάτι μας!!!! Βέβαια όλα αυτά μπορεί να γίνονται γιατί εξακολουθεί να ζηλεύει και με την αναχώρηση της γιαγιάς της έφυγε και ο μόνος άνθρωπος που πλέον ασχολείται μαζί της 24/7…

Δεν υπάρχουν σχόλια: